Outsourcing salarisadministratie aan een ervaren salaris consultant?

Heeft u veel personeel in dienst en wordt de administratie u net iets teveel? Op het gebied van outsourcing salarisadministratie zijn wij experts. Onze salaris consultancy biedt u vele mogelijkheden. Zo wordt niet alleen uw salarisadministratie door een salaris consultant verricht, maar ook bieden wij uw ondersteuning op het gebied van loontechnische vraagstukken. Daarnaast wordt de administratie aan de geldende wet- en regelgeving getoetst.

Om uw administratie zo optimaal mogelijk uit te voeren, zijn er bij ons 3 vormen van administratieverwerking. De eerste vorm neemt u bijna al het werk uit uw handen. Aan het begin van de administratieverwerking zullen alle gegevens moeten worden doorgegeven. Wij verzorgen dan de rest. Uiteraard zult u wel mutaties moeten doorgeven. Dit is mogelijk per mail, fax of telefoon.

Wilt u zelf direct inzicht hebben in uw administratie? Dan is de tweede vorm iets voor u. Mutaties kunnen online worden doorgevoerd en u krijgt van ons alles in PDF formaat digitaal terug. Zo kunt u overal ter wereld bij uw gegevens.

De laatste vorm maakt het mogelijk om via een softwareprogramma uw mutaties door te geven. Uiteraard kunt u ook hier direct alle gegevens bekijken en printen.

Lees hier meer over onze producten
Lees hier meer over onze tarieven
 


Lees nu: 5 Voordelen van Online Salarisadministratie