DE TOTAALOPLOSSING VOOR SALARISVERWERKING EN PERSONEELSADMINISTRATIE

Activiteiten

  • Continu´teit van uw salarisverwerking
  • Permanente toetsing van uw loon en salarisadministratie aan de dan geldende wet- en regelgeving
  • Ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheidswetgeving of loonheffing
  • Alle contacten met externe instanties nemen wij voor u uit handen
  • Kortom: U kunt zich bezighouden met waar u goed in bent: Ondernemen!
 

SPP TOTAAL

Bij SPP Totaal heeft u de beschikking over een volledig salarisverwerking en HRpakket. Ten behoeve van de loon en salarisadministratie verwerkt u zelf de mutaties, voert de controle uit en print direct alles gegevens uit. Van loonstrook, tot journaalpost, van betaalstaat tot verzamelloonstaat. Ook stamkaarten van de werknemers zijn in een handomdraai geprint. Printen kan op papier maar ook direct in PDF-formaat.

Verder beschikt het HR pakket over veel mogelijkheden tot het vastleggen gegevens. Enkele voorbeelden zijn, beoordelingen, verzuimregistratie, salarisverwerking, leaseadminsitratie en opleidingsgegevens. Ook uw ziekte administratie kunt u hierin voeren. En kunnen uw ziektemeldingen direct digitaal worden doorgezet naar uw arbodienst. Verder volgt het systeem alle verplichtingen die de wet Poortwachter van u verwacht en signaleert op het juiste moment de actie die van u verwacht wordt. Tevens kunnen alle documenten digitaal worden opgeslagen bij de werknemer.

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

 


Lees nu: 5 Voordelen van Online Salarisadministratie